





Jellemzők:
- Kiváló minőség: Friss, válogatott sertéshús, amely garantálja a szaftos, ízletes falatokat, és minden étkezést különlegessé tesz.
- Hagyományos füstölés: A természetes füstölés kiemeli a hús gazdag aromáját, amely füstös ízével elvarázsolja az ínycsiklandó falatok kedvelőit.
- Sokoldalú felhasználás: Tökéletes választás hideg előételekhez, szendvicsekhez, vagy akár főételekhez, ahol a füstölt karaj íze gazdagítja a fogásokat.
Felhasználási javaslatok:
- Tálald hideg előételként friss kenyérrel, savanyúsággal és sajtokkal.
- Használj fel szendvicsekhez, salátákhoz, vagy akár tésztás ételekhez, ahol a füstölt karaj remekül kiegészíti az ízeket.
- Készítsd el pörköltekhez vagy egytálételekhez, hogy fokozd az ízek gazdagságát.
Tápérték (100 g-ra vonatkozóan):
- Energia: 360 kcal
- Fehérje: 28 g
- Zsír: 27 g
- Szénhidrát: 0 g
Élvezd a füstölt karaj ízletes és sokoldalú felhasználását, és varázsolj autentikus magyar ízeket az asztalra!
SZENDVICSEKRE
Füstölt hús termékeink reggelire, uzsonnához, hidegtálra abszolút luxus ízélményt nyújt. Vékonyra szelve,friss kenyérrel, paprikával,paradicsommal a legjobb választás!
MIÉRT HAGYOMÁNYOS?
Minden a páccal kezdődik,ez nálunk asztali só, nitrites pácsó és víz.Minél kevesebb összetevőből áll a pác,annál jobban kiemelkedik a hús természetes íze,ezután jön a füstölés természetesen bükkfával.
FŐZÉSHEZ
Az igazi magyaros bableves nélkülözhetetlen összetevője a füstölt csülök,de lehet füstölt tarjával is készíteni. A füstölt bordacsont sokféle magyaros étel ízesítésére használható.És ha ízesítés, lényeg az egyszerű pác és a bükkfa füst!!!
FONTOS:
NEM injekciózunk és nem használunk füstaromát!