





Jellemzők:
- Kiváló minőség: A mangalica húsából készült füstölt szalonna szaftos és ízletes, amely minden étkezést különlegessé tesz.
- Hagyományos füstölés: A természetes füstölési folyamat gazdag aromát ad a szalonnának, kiemelve annak karakteres ízét.
- Sokoldalú felhasználás: Tökéletes választás a főzéshez, sütéshez, vagy akár hideg előételként, friss kenyérrel és zöldségekkel.
Felhasználási javaslatok:
- Készítsd el a klasszikus tojásos ételekhez, mint például tojásrántotta vagy tükörtojás, gazdagabb ízélmény érdekében.
- Használj fel a kedvenc falatozásodhoz, ahol a szalonna íze remekül kiegészíti a zöldségeket és a fűszereket.
- Tálald hideg előételként, friss kenyérrel, savanyúsággal és sajtokkal, hogy a hagyományos magyar ízeket élvezhesd.
Tápérték (100 g-ra vonatkozóan):
- Energia: 350 kcal
- Fehérje: 14 g
- Zsír: 30 g
- Szénhidrát: 0 g
Élvezd a mangalica füstölt szalonna gazdag ízét és sokoldalú felhasználását, és varázsolj autentikus magyar pillanatokat az asztalra!
MIÉRT PONT EZT???
A régi, hagyományos ízeket keresed? Jó helyen jársz!
Egy finom szalonnára vágysz, ami szó szerint elvarázsolja az ízlelőbimbóid? Mint ahogy nagyapáink disznóvágásán is, a siker kulcsa ennél a finomságnál is a gondosan nevelt mangalica sertések minőségében és a szalonnák bőrének pörzsölésében rejlik.
Mangalica sertésből lesz a legfinomabb szalonna! Elolvad a szádban!
DE MIÉRT?
Jóval hosszabb tenyésztési idő alatt a mangalica húsa márványozott, krémes,fehér zsírfoltokkal barázdált lesz, textúrája, zsírja lágy, amely gazdag Omega-3 és 6 zsírsavakban és természetes antioxidánsokban.
ÉS MÉG EGÉSZSÉGES IS!