





Jellemzők:
- Friss, érett sárgabarack: Csak a legjobb minőségű, napérlelte gyümölcsök felhasználásával készült, így minden üvegben a nyár ízét találja.
- Kézműves előállítás: Hagyományos főzési eljárással készül, amely megőrzi a gyümölcsök frissességét és tápanyagait.
- Természetes hozzávalók: Cukor, citromsav használatával készült, tartósítószerek nélkül.
- Sokoldalú felhasználás: Tökéletes kenyérre, péksüteményekhez, palacsintához vagy akár joghurtba keverve is!
Felhasználási javaslatok: Tálalja reggelire pirítóson, vagy használja sütemények, torták töltelékeként! Remek választás teázásokhoz és ünnepi asztalokhoz is.
Tárolás: Hűvös, száraz helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó.
Összetevők: Sárgabarack, cukor, citromsav
Fedezze fel a házi sárgabarack lekvár varázsát, és élvezze a gyümölcs frissességét és ízét minden alkalommal!
NAGYMAMÁM RECEPTJE:
Kiválogatott gyümölcsöket alaposan megmossuk,magozzuk.
Csak cukrot és citromsavat adunk hozzá,semmi mást
és sokáig főzzük üstökben.
Folyamatosan kavargatjuk,majd steril üvegekbe töltjük.
NINCS ZSELÉSÍTŐ,NINCS sűrítő anyag,NINCS benne TARTÓSÍTÓ!
Ez csak a színtiszta gyümölcs!!!