





Jellemzők:
- Friss, napérlelte szamóca: Csak a legjobb minőségű gyümölcsök kerülnek a lekvárba, amelyek gazdag ízélményt nyújtanak.
- Kézműves előállítás: Hagyományos módszerekkel, tartósítószerek nélkül készül, megőrizve a gyümölcsök természetes édességét és tápanyagait.
- Természetes összetevők: Csupán szamóca, cukor és citromsav felhasználásával készült, így íze valódi és autentikus.
- Sokoldalú felhasználás: Ideális kenyérre, péksüteményekhez, joghurtba keverve, vagy sütemények töltelékeként!
Felhasználási javaslatok: Tálalja reggelire pirítóson, vagy használja palacsinták és sütemények kísérőjeként! A szamóca lekvár remek választás teázásokhoz és ünnepi asztalokhoz is.
Tárolás: Hűvös, száraz helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó.
Összetevők: Szamóca, cukor, citromsav.
Élvezze a házi szamóca lekvár friss, gyümölcsös ízét, és varázsolja el a napját minden falattal!
NAGYMAMÁM RECEPTJE:
Kiválogatott gyümölcsöket alaposan megmossuk,magozzuk.
Csak cukrot és citromsavat adunk hozzá,semmi mást
és sokáig főzzük üstökben.
Folyamatosan kavargatjuk,majd steril üvegekbe töltjük.
NINCS ZSELÉSÍTŐ,NINCS sűrítő anyag,NINCS benne TARTÓSÍTÓ!
Ez csak a színtiszta gyümölcs!!!