Rólunk

Hústermékeink saját nevelésű sertésekből készültek, hagyományos magyar ízvilággal. A Gulácsy család generációk óta fennálló féltve őrzött receptje alapján.

Gulácsy család
Gulácsy család

1990 óta élelmiszerkereskedelemmel foglalkozunk és azt láttuk, hogy nincs a piacon olyan minőségű hústermék amit szívesen fogyasztanának vevőink.

2013-ban kezdtünk kolbászt és "disznóságokat" gyártani, saját tenyésztésű GMO mentes takarmánnyal etetett sertéseinkből.

Családi húsüzemünkben a Gulácsyhúsnál mi szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgozunk azon, hogy vásárlóink számára friss, minőségi és ízletes húsárut kínáljunk.

Hagyományos módszerekkel és gondosan válogatott alapanyagokkal készítjük termékeinket, melyekkel az ízek és minőség iránti elkötelezettségünket szeretnénk átadni.

Hiszünk benne, hogy a jó minőségű hús kulcsa az odafigyelés és a szakértelem.

Kisüzemi gyártásunk lehetővé teszi számunkra, hogy minden egyes termékünk egyedülálló gondossággal készüljön.

Legyen szó friss húsokról, füstölt árukról vagy kolbászokról, kínálatunkkal igyekszünk minden ízlést kiszolgálni.

Minden termékünk kézműves termék hagyományos, tradícionális receptek alapján készül.

Kő füstölőben kizárólag bükkfával füstöljük.

Kolloid malomban frissen őrölt alap fűszereket használunk, és amit NEM használunk: felesleges adalék,ízfokozó,színezék, szója,laktóz,glutén.


Köszönjük,hogy bizalmat szavazol nekünk! Térj be hozzánk és tapasztald meg az igazi

hagyományos ízek varázsát!